elinolsson91

Alla inlägg under maj 2013

Av Elin Olsson - 6 maj 2013 23:08

I torsdags så började vi vår resa mot Tyskland, vi hade sovit över hos Hannah natten innan, på torsdagen hade vi bokat ett rum i Odense! Vi var på lite shopping där på dagen sen hittade vi en mysig liten gammal krog, där vi år äkta smörrebröd!!
På fredagen tog vi det lite lugnt på förmiddagen sen åkte vi mot Amrum för att fira Ingrid som fyller 70! Hela släkten mötte upp i färjelägret i Dagebüll för att ta båten till ön Amrum!
Det har varit en mysig helg med god mat, träffat släkten, badat i badhus, fikat, druckit öl, promenerat och badat fötterna i havet med mer =)
Lägger in bilder efter hand =)

Av Elin Olsson - 2 maj 2013 22:46

Övernattar på scandic i Odense inatt, kom hit mitt på dagen, har hunnit shoppa lite och chilla! Najs dag! Imorgon så åker vi vidare mot Amrum =)
Puss

Av Elin Olsson - 1 maj 2013 23:03

         


Idag var familjen, jag och syster i Lund för att se på Lunda studenterna , skulle hälsa på min handledare med som hade hand om produktionen denna dag =)

Det var en bra dag med bra väder iallafall =) Najs!!!


Imorgon bär det av !!!!! =D Fett najs!!

Av Elin Olsson - 1 maj 2013 22:57

 


Pannkaka med socker är ju bara föööööör gott! En solig dag i Köpenhamn med en pannkaka i handen! Livet är underbart! =P (Bilden är sen i Söndags =P)

Av Elin Olsson - 1 maj 2013 20:15

     


igår var vi på Valborgsfirande i Lunds stadspark! Det var awesome! Helt galet . och det bästa av allt! Bra musik och riktig festivalkänsla!!!  riktig bra start på sommaren???!!

PARTAY på hög nivå!!

Av Elin Olsson - 1 maj 2013 00:42

Dagen tillbringades i Lunds Stadspark. Åkte in rätt tidigt med tåget vid tolv, det var helt galet i Lund! Äkta festivalkänsla!! =D
Så himla lycklig!! Vissa däckade redan vid kl två, hah så kan det gå! =P
Så värd dag!! <3

Ovido - Quiz & Flashcards