elinolsson91

Alla inlägg den 27 maj 2012

Av Elin Olsson - 27 maj 2012 23:17

Nu är det Söndagkväll och hela helgen har än en gång gått. Dags för ny vecka nu.. Jag borde egentligen ha gott och lagt mig för längesen, med tanke på att klockan är  tolv och jag brukar lägga mig runt halv elva =/. mwn har haft mycket i tankarna nu ikväll!

I fredags så var jag och Linus på Martin Gs fest, det var många där som jag inte träffat på ett tag, så det var rätt roligt faktiskt, sen kom morbror Martin instamplades helt kalas-as lite senare med =P

Igår så vaknade jag henne hos Linus, han körde hem mig, och jag fixade lite här hemma, vid femtiden så kom Annie, Linus och Jimmy och hämtade upp mig, vi skulle ut och äta på Piren, har faktiskt bara varit där en gång tidigare =P men de hade jättegod mat! Efter vi hade ätit, (jag år någon pasta med räkor ) så gick vi till parken , där spelade det ett band, sen blev det tivoli och sockervadd och tillsist Sliver , där vi sedan avslutade kvällen =) Najs!

Idag så var det fint väder ute, men har knappt hunnit sola alls idag =/  Idag var det morsdag, vi gav mamma en söt kofta =) Sen var jag och Linus även på middag hos hans pappa i Sjunnaryd =)

Ikväll så blev det bio i Jönköping med hannah, Martin, Linus, Annie och Jimmy =) Vi såg denna film =P  

Ovido - Quiz & Flashcards